Nyheter

Månadsrapport fondportföljer - Nordnet

Portföljer / avkastning / marknadskommentar / portföljfördelning /

/ Nordnet Försiktig / Nordnet Balanserad / Nordnet 0-100 /

ikonMånadsrapport - Nordnet Försiktig 

ikon Månadsrapport - Nordnet Balanserad

ikon Månadsrapport - Nordnet 0-100

marknadskommentarnyhet


Marknadskommentar - februari 2019
Inledningen av månaden präglades av en fortsatt stark utveckling på aktiemarknaderna. Men en sänkt prognos från EU-kommissionen för tillväxten i EU-området fick aktiemarknaderna att falla. I synnerhet föll bilrelaterade bolag efter att Fiat Chrysler kommit med en prognos för vinsten 2019 som var lägre än förväntat. Även GM, Daimler och Toyota har varnat för tuffare tider framöver. I samband med att den amerikanska kongressen kom överens om en preliminär uppgörelse om gränssäkerheten mellan USA och Mexiko steg aktiemarknaderna. Uppgörelsen banar vägen för en budgetöverenskommelse, vilket förhindrar att delar av den amerikanska statsapparaten stängs ner. Uppgången förstärktes av förhoppningar att USA och Kina står närmare varandra i handelsförhandlingarna. Företagsrapporterna för det fjärde kvartalet 2018 kom in lite bättre än förväntat i USA medan det omvända förhållandet gällde i Europa.

Läs mer om förvaltningstjänster - NordnetIKC Capital erbjuder personlig rådgivning, anpassad med hänsyn till din specifika situation. Våra rådgivare följer kontinuerligt upp din ekonomiska situation. Har du kanske fått barn? Gift eller skilt dig? Bytt arbetsgivare eller gått i pension? Vi lägger stor vikt vid det personliga mötet, där vi hjälper dig att anpassa din ekonomi efter din livssituation.

Våra rådgivare kan hjälpa till att göra din ekonomi lättöverskådlig genom att förklara hur olika sparanden fungerar samt rekommendera det som passar bäst för just dig. Tillsammans skapar vi förutsättningarna för att du ska uppnå dina mål och få en trygg framtid.

Välkommen att kontakta oss: växel: 040-29 50 90