Nyheter

IKC Strategifond valbar hos Avanza

2020-11-04


Avanza har idag valt att inkludera IKC Strategifond i sitt kunderbjudande. Fonden bygger på den framgångsrika förvaltningen av företagsobligationer i IKC Avkastningsfond och kompletterar den med vissa investeringar i aktier för att kunna skapa en något högre avkastning.

 

Lars Bredenberg, som förvaltar både IKC Strategifond och IKC Avkastningsfond ser goda möjligheter att över tid skapa en relativt jämn och stabil avkastning genom att fokusera på utvecklingen för nordiska företag i den svenska marknaden. Båda fonderna har fått en positiv publicitet och höga betyg från fondutvärderare de senaste åren. 


”Det är glädjande att fortsätta att utveckla samarbetet med Avanza för att göra kunderna ännu nöjdare. Avkastningsfonden har många kunder via Avanza och jag hoppas att även Strategifonden kommer att tas emot på ett bra sätt” säger Lars Bredenberg.

 

”Vi är mycket glada över samarbetet med en av Sveriges mest omtyckta banker. Samarbetet ger oss en ökad exponering mot såväl privat- som företagsmarknaden. Vår målsättning är att erbjuda ett slagkraftigt och väl förvaltat fondutbud till den svenska marknaden,” avslutar Markus Olsson, vd på IKC Capital AB.