Fondplattformen Fondo har utsett IKC Fastighetsfond till 2021-års vinnarfond och med anledning av detta har de intervjuat fondens förvaltare Niklas Hultqvist.
 
I en intervju publicerad på plattformens hemsida ger Niklas Hultqvist läsarna bland annat insyn i hur förvaltningen av den framgångsrika fonden går till, fördelarna med att investera i en fastighetsfond och hur en dag som förvaltare kan se ut. 
 
Fastighetsfonden, som har haft ett starkt år bakom sig, går in i det nya året med en årsavkastning på 70,47% under 2021 och en avkastning på 199,48% de senaste fem åren, båda per 2021.12.31. 
 
IKC Fastighetsfond passar dig som önskar exponering mot fastighetssektorn och vill placera i en långsiktig portfölj på den svenska marknaden. Mer information om fonden finns här. 
 

RISKINFORMATION

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i en fond kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du som investerar får tillbaka hela det insatta kapitalet. Vi rekommenderar att du tar del av varje fonds faktablad, informationsbroschyr och fondbestämmelser. 

 

 

Relaterade nyheter

Marknadsbrev
Nyheter
12 juli 2024

IKC Månadsrapporter Juni

Denna information är avsedd som marknadsföring Sammanfattning Inflationslättnad gav nya rekordnivå...
Marknadsbrev
Nyheter
11 juni 2024

IKC Månadsrapporter Maj

Denna information är avsedd som marknadsföring Sammanfattning Starkt börssentiment och nya toppniv...