Fondplattformen Fondo har utsett IKC Fastighetsfond till 2021-års vinnarfond och med anledning av detta har de intervjuat fondens förvaltare Niklas Hultqvist.
 
I en intervju publicerad på plattformens hemsida ger Niklas Hultqvist läsarna bland annat insyn i hur förvaltningen av den framgångsrika fonden går till, fördelarna med att investera i en fastighetsfond och hur en dag som förvaltare kan se ut. 
 
Fastighetsfonden, som har haft ett starkt år bakom sig, går in i det nya året med en årsavkastning på 70,47% under 2021 och en avkastning på 199,48% de senaste fem åren, båda per 2021.12.31. 
 
IKC Fastighetsfond passar dig som önskar exponering mot fastighetssektorn och vill placera i en långsiktig portfölj på den svenska marknaden. Mer information om fonden finns här. 
 

RISKINFORMATION

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i en fond kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du som investerar får tillbaka hela det insatta kapitalet. Vi rekommenderar att du tar del av varje fonds faktablad, informationsbroschyr och fondbestämmelser. 

 

 

Relaterade nyheter

Månadsrapporter
Nyheter
20 september 2022

Månadsrapport IKC Avkastningsfond 08/22

Sommarrallyt på börserna kom av sig när marknaden såg ökad risk för räntehöjningar samtidigt som det b...
Månadsrapporter
Nyheter
20 september 2022

Månadsrapport IKC Strategifond 08/22

Det har varit relativt stabilt på den svenska företagsobligationsmarknaden som inte hängde med i somma...