IKC Fastighetsfond A

Aktiefond med svenskt fokus

För dig som vill placera i bygg- och fastighetssektorn och har en långsiktig placeringshorisont passar denna aktivt förvaltade aktiefond.

Sveriges befolkning växer, inflyttningen till storstäderna ökar och behovet av bostäder lär inte minska. Fonden investerar i ett noggrant urval av bygg- och fastighetsbolag samt hotellverksamheter. Fördelningen mellan de olika bolagen och delbranscherna görs bland annat utifrån en konjunkturprognos. Av fondens tillgångar kan 30 procent placeras utomlands men minst 70 procent av fondens innehav utgörs av svenska aktier.

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i en fond kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du som investerar får tillbaka hela det insatta kapitalet. Vi rekommenderar att du tar del av varje fonds faktablad, informationsbroschyr och fondbestämmelser som finns på vår hemsida www.ikc.se

Fondfakta

Förvaltare: Niklas Hultqvist

Startdatum: 2015-01-19

Startkurs: SEK 100

ISINkod: SE0006600243

Kursnotering: Dagligen

Hållbarhet: Artikel 8

Risknivå: 6/7

Inträdesavgift: 0%

Utträdesavgift: 0%

Förvaltningsavgift: 1,0%

Noteringsvaluta: SEK

Fonden är tillgänglig för köp hos:
Allfunds, Aktieinvest, Alpcot, Avanza, Fondmarknaden.s, Fondo, Futur Pension, LF Bank, MFEX (Fondab), Nordnet, SAVR, Söderberg & Partners

Förvaltare

Niklas Hultqvist IKC Medarbetare

Niklas Hultqvist

Förvaltare

Fondinformation

För vidare information om risker, avgifter, skatteregler, köp och försäljning av fondandelar, se dokumentation nedan.

Byggnader och ett torn

Senaste uppdateringarna kring våra aktiefonder.

Våra förvaltare Inge Knutsson, Niklas Hultqvist och Lars Bredenberg ger er tillsammans med VD Markus Olsson de senaste nyheterna om den aktiva förvaltningen av IKCs aktiefonder.

Gå till Nyheter om IKCs aktiefonder

Här kan du köpa IKC Fastighetsfond A

IKC Capital

Titel

”IKC - Vår egen väg. För din skull”