När fondvinnarna för årets första sju månader presenteras är det främst fonder inom fastighetssektorn som utmärker sig vilket IKC Fastighetsfond är ett lysande exempel på. På Avanzas lista över de tio fonder som utvecklats bäst under året finner vi IKC Fastighetsfond, en aktivt förvaltad aktiefond på en andraplats, med en utveckling på 48,9% per 2021.08.05. IKC Fastighetsfond har en relativt koncentrerad portfölj med cirka 25 innehav med inriktning mot den svenska fastighetsmarknaden och passar dig med en långsiktig placeringshorisont. 

Fonden uppmärksammades dessutom i en artikel hos Dagens Industri under helgen, där förvaltaren Niklas Hultqvist kommenterar fonden och fastighetssektorns framgång under det gångna halvåret och blickar framåt mot de kommande månaderna. 

 

RISKINFORMATION

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonden kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

 

Relaterade nyheter

Marknadsbrev
Nyheter
12 april 2024

IKC Månadsrapporter Mars

Denna information är avsedd som marknadsföring Sammanfattning Bred börsuppgång - övervikt aktier (...
Marknadsbrev
Nyheter
14 mars 2024

IKC Marknadsbrev Februari

Denna information är avsedd som marknadsföring Förvaltarkommentar Aktiemarknaderna steg i inledninge...
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/html/wp-content/plugins/gen-cookie-notice/inc/class-gen-cookie-notice-functions.php on line 97