Under augusti månad så har intresset varit stort för bland annat Fastighetsfonder hos fondspararna. När Avanza listar vilka enskilda fonder som lyckats attrahera flest sparkronor så intar IKC Fastighetsfond en sjundeplats bland fonderna med störst nettoinflöden. 
 
För en kort tid sedan presenterades även en lista över de tio fonder som utvecklats bäst under året där IKC Fastighetsfond knep andraplatsen. Den aktivt förvaltade aktiefonden har under året haft en utveckling på 52,23% per 2021.09.02 och avkastningen de senaste fem åren är 146,89% per 2021.09.02. I en artikel hos Dagens Industri kommenterade fondens förvaltare Niklas Hultqvist fondens och fastighetssektorns framgångar under det gångna halvåret. 
 
IKC Fastighetsfond har en relativt koncentrerad portfölj med cirka 25 innehav med inriktning mot den svenska fastighetsmarknaden och passar dig med en långsiktig placeringshorisont. 
 
RISKINFORMATION
Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonden kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Relaterade nyheter

Nyheter
16 november 2021

IKC Fastighetsfond – högst årsavkastning på Avanza

På Avanzas lista över de fonder som presterat bäst sedan årsskiftet finner vi IKC Fastighetsfond högst...
Nyheter
16 november 2021

Dubbel listplacering för IKCs fonder

Placera har publicerat en lista med de 20 bästa fonderna ur Avanzas fondutbud det senaste året och med...