Avanzas lista över de fonder som presterat bäst sedan årsskiftet finner vi IKC Fastighetsfond högst upp på listan i egenskap av den fond som stigit mest med en uppgång på 66,19% per 2021-11-11. 
 
2021 visade sig bli ett fördelaktigt år för fastighetsbranschen tack vare goda förutsättningar i form av stigande inflation i kombination med låga räntor. IKC Fastighetsfond har genom sin aktiva förvaltning av Niklas Hultqvist tagit till vara på de möjligheter som presenterats och kan nu stoltsera med högst avkastning i sin kategori de senaste 12 månaderna. Fonden har de senaste fem åren utvecklats 200,89% per 2021-11-11.  
 
IKC Fastighetsfond passar som en del i en långsiktig portfölj till den investeraren som önskar exponering mot svenska fastighetsaktier. 
 
RISKINFORMATION
Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i en fond kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du som investerar får tillbaka hela det insatta kapitalet. Vi rekommenderar att du tar del av varje fonds faktablad, informationsbroschyr och fondbestämmelser. 

Relaterade nyheter

Marknadsbrev
Nyheter
12 april 2024

IKC Månadsrapporter Mars

Denna information är avsedd som marknadsföring Sammanfattning Bred börsuppgång - övervikt aktier (...
Marknadsbrev
Nyheter
14 mars 2024

IKC Marknadsbrev Februari

Denna information är avsedd som marknadsföring Förvaltarkommentar Aktiemarknaderna steg i inledninge...
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/html/wp-content/plugins/gen-cookie-notice/inc/class-gen-cookie-notice-functions.php on line 97