I inledningen av april steg aktiemarknaderna på bred front i samband med att president Biden presenterade ett stimulanspaket motsvarande 2 000 miljarder dollar med satsningar på amerikansk infrastruktur. Aktiemarknaderna steg ytterligare i samband med förnyad vaccinationsoptimism och bättre än förväntad data för den amerikanska tjänstesektorn. Ökad oro bland investerare inför den kommande rapportperioden fick aktiemarknaderna, i synnerhet teknologisektorn, att falla tillbaka i mitten av månaden. Fallet blev kortvarigt och aktiemarknaderna steg till nya rekordnivåer i slutet av månaden pådrivet av starkare än förväntade rapporter från de amerikanska storbolagen.

Läs mer...

 

 

IKC Marknadsbrev är ett elektroniskt placeringsbrev som vi skickar ut 10 ggr/år. Våra förvaltare ger sina synpunkter på placeringarna i fonderna samt ger en inblick i de senaste marknadsrörelserna. Vi berättar även om nya produkter och var du kan träffa oss på kommande events.

| Aktuellt Marknadsbrev |

 

Relaterade nyheter

Marknadsbrev
Nyheter
12 april 2024

IKC Månadsrapporter Mars

Denna information är avsedd som marknadsföring Sammanfattning Bred börsuppgång - övervikt aktier (...
Marknadsbrev
Nyheter
14 mars 2024

IKC Marknadsbrev Februari

Denna information är avsedd som marknadsföring Förvaltarkommentar Aktiemarknaderna steg i inledninge...
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/html/wp-content/plugins/gen-cookie-notice/inc/class-gen-cookie-notice-functions.php on line 97