IKC Strategifond toppar årsbästalistan i Morningstars fondkategori Blandfonder - SEK; försiktig och fondens framgångsrika förvaltning av Lars Bredenberg uppmärksammas nu av Pär Ståhl på Placera.

I en intervju publicerad på nättidningen ger Lars Bredenberg läsarna en inblick i sin förvaltning och hur tankarna går kring strategi, investeringar samt skillnaderna och likheterna med IKC Avkastningsfond, som även den förvaltas av Lars. 

IKC Strategifond är en aktivt förvaltad blandfond med mål om god avkastning till relativt låg risk då den placerar sig på nivå fyra av sju i riskskalan. Fonden passar den som vill ha en försiktig mix av obligationer och aktier. Under året har IKC Strategifond haft en utveckling på 10,23% per 2021-09-27 och avkastningen de senaste fem åren är 31,97% per 2021-09-27. Läs mer om fonden här

RISKINFORMATION

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonden kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Relaterade nyheter

Månadsrapporter
Nyheter
20 juni 2022

Månadsrapport IKC Avkastningsfond 05/22

Osäkerheten kring världsekonomins utveckling framöver är stor med påverkan av kriget i Ukraina, pandem...
Månadsrapporter
Nyheter
20 juni 2022

Månadsrapport IKC Strategifond 05/22

Det har varit stora rörelser i marknaderna med kraftiga nedgångar och snabba återhämtningar utifrån ol...