IKC Strategifond toppar årsbästalistan i Morningstars fondkategori Blandfonder - SEK; försiktig och fondens framgångsrika förvaltning av Lars Bredenberg uppmärksammas nu av Pär Ståhl på Placera.

I en intervju publicerad på nättidningen ger Lars Bredenberg läsarna en inblick i sin förvaltning och hur tankarna går kring strategi, investeringar samt skillnaderna och likheterna med IKC Avkastningsfond, som även den förvaltas av Lars. 

IKC Strategifond är en aktivt förvaltad blandfond med mål om god avkastning till relativt låg risk då den placerar sig på nivå fyra av sju i riskskalan. Fonden passar den som vill ha en försiktig mix av obligationer och aktier. Under året har IKC Strategifond haft en utveckling på 10,23% per 2021-09-27 och avkastningen de senaste fem åren är 31,97% per 2021-09-27. Läs mer om fonden här

RISKINFORMATION

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonden kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Relaterade nyheter

Månadsrapporter
Nyheter
20 september 2022

Månadsrapport IKC Avkastningsfond 08/22

Sommarrallyt på börserna kom av sig när marknaden såg ökad risk för räntehöjningar samtidigt som det b...
Månadsrapporter
Nyheter
20 september 2022

Månadsrapport IKC Strategifond 08/22

Det har varit relativt stabilt på den svenska företagsobligationsmarknaden som inte hängde med i somma...